06:0007:0008:0009:0010:0011:0012:0013:0014:0015:0016:0017:0018:0019:0020:00
Thu
Cycle Energy 45 Mins 17:10 - 17:55
Lbts 60 18:00 - 18:45
Strength & Tone 19:00 - 20:00
Thu
Fri
Boot Camp 45 Mins 07:00 - 07:45
Strength & Tone 09:30 - 10:30
Gentle Circuit 60 11:00 - 12:00
Cycle Energy 45 Mins 17:00 - 17:45
Fri
Gentle Aqua 60 09:45 - 10:45
Sat
Metafit 30 Mins 08:15 - 08:45
Cycle Energy 45 Mins 09:00 - 09:45
Sat
Sun
Yoga 60 Mins 08:30 - 09:30
Body Pump 60 Mins 10:45 - 11:45
Sun
Mon
Cycle Energy 30 Mins 07:00 - 07:30
Gentle Circuit 60 10:45 - 11:45
Body Pump 45 Mins 12:15 - 13:00
Insanity 45 17:15 - 18:00
Cycle Energy 45 Mins 18:00 - 18:45
Functional Train 45 19:00 - 19:45
Mon
Tue
Metafit 30 Mins 07:00 - 07:30
Pilates 60 Mins 09:30 - 10:30
Cycle Energy 45 Mins 17:00 - 17:45
Metafit 30 Mins 18:30 - 19:00
Steps 60 19:00 - 20:00
Tue
Gentle Aqua 60 09:45 - 10:45
Wed
Gentle Circuit 60 11:00 - 12:00
Cycle Energy 45 Mins 12:15 - 13:00
Pilates 60 Mins 16:30 - 17:30
Pilates 60 Mins 17:30 - 18:30
Metafit 30 Mins 18:30 - 19:00
Yoga 75 Mins 19:30 - 20:45
Wed
Insanity 45 06:45 - 07:30

21 November 2019 - 27 November 2019