07:0008:0009:0010:0011:0012:0013:0014:0015:0016:0017:0018:0019:0020:00
Sun
Yoga 60 Mins 09:30 - 10:30
Body Pump 60 Mins 10:45 - 11:45
Sun
Mon
Cycle Energy 30 Mins 07:00 - 07:30
Gentle Circuit 60 10:45 - 11:45
Body Pump 45 Mins 12:15 - 13:00
Insanity 45 17:15 - 18:00
Cycle Energy 30 Mins 18:00 - 18:30
Cycle Energy 45 Mins 18:30 - 19:15
Functional Train 45 19:30 - 20:15
Mon
Aquafit 45 Mins 12:00 - 12:45
Aquafit 45 Mins 20:15 - 21:00
Tue
Metafit 30 Mins 07:00 - 07:30
Pilates 60 Mins 09:30 - 10:30
Cycle Energy 45 Mins 17:00 - 17:45
Core Conditioning 45 17:45 - 18:00
Metafit 30 Mins 18:30 - 19:00
Lbts 60 19:00 - 20:00
Tue
Wed
Cycle Energy 45 Mins 12:15 - 13:00
Pilates 30 17:00 - 17:45
Pilate 45 17:45 - 18:30
Metafit 30 Mins 18:30 - 19:00
Yoga 75 Mins 19:30 - 20:45
Wed
Insanity 60 Mins 17:15 - 18:15
Thu
Metafit 30 Mins 07:00 - 07:30
Body Pump 45 Mins 12:15 - 13:00
Cycle Energy 45 Mins 17:10 - 17:55
Lbts 60 18:00 - 18:45
Stngth & Con 60 19:00 - 20:00
Thu
Aquafit 45 Mins 12:15 - 13:00
Fri
Boot Camp 45 Mins 07:00 - 07:45
Stngth & Con 60 09:30 - 10:30
Gentle Circuit 60 11:00 - 12:00
Cycle Energy 45 Mins 17:00 - 17:45
Core Conditioning 45 17:45 - 18:00
Fri

19 August 2018 - 24 August 2018