07:0008:0009:0010:0011:0012:0013:0014:0015:0016:0017:0018:0019:0020:00
Sun
Cycle Energy 45 Min 10:00 - 10:45
Sun
Mon
Pilates 60 Min 08:30 - 09:30
Boxercise 19:30 - 20:30
Mon
Cycle Energy 45 Min 09:30 - 10:15
Cycle Energy 45 Min 18:00 - 18:45
Gentle Aqua 60 Min 14:30 - 15:30
Aqua Fighter 18:00 - 18:45
Aqua Cycle 07:00 - 07:30
Tue
Bootcamp 60 Min 09:30 - 10:30
Gentle Circuits 60 M 13:00 - 14:00
Steps 60 Mins 18:00 - 19:00
Metafit 30 Min 20:00 - 20:30
Tue
Stretch & Tone 45 Mi 19:00 - 19:45
Gentle Aqua 60 Min 10:00 - 11:00
Wed
Bootcamp 60 Min 09:15 - 10:15
Gentle Circuits 60 M 10:15 - 11:15
Pilates 45 Min 18:00 - 19:00
Insanity 60 Min 19:00 - 20:00
Wed
Cycle Energy 45 Min 17:15 - 18:00
Aqua Cycle 18:30 - 19:00
Thu
Pilates 60 Min 09:30 - 10:30
Aerobics 45 Mins 18:30 - 19:15
Insanity 60 Min 19:30 - 20:30
Thu
Aquafit 10:00 - 10:45
Fri
Cycle Energy 45 Min 09:30 - 10:15
Cycle Energy 45 Min 18:00 - 18:45
Fri
Metapwr 19:00 - 19:30
Yoga 10:00 - 11:30
Aqua Cycle 07:00 - 07:30

25 February 2018 - 02 March 2018