09:0010:0011:0012:0013:0014:0015:0016:0017:0018:0019:0020:00
Sun
Body Balance 60 Min 12:15 - 13:15
Sun
Body Combat 60 Min 09:15 - 10:15
Functinal Training 4 10:15 - 11:00
Mon
Cycle Energy 45 Min 09:30 - 10:15
Pilates 60 Mins 12:00 - 13:00
Body Pump 60 Min 18:00 - 19:00
Pilates 60 Mins 19:15 - 20:15
Mon
Functinal Training 4 20:15 - 21:00
Gentle Circuit 60 Mi 11:00 - 12:00
Tue
Cycle Energy 45 Min 18:00 - 18:45
Body Pump 45 Min 19:00 - 19:45
Tue
Wed
Body Combat 60 Min 18:00 - 19:00
Wed
Pilates 60 Mins 12:15 - 13:15
Cycle Energy 45 Min 20:15 - 21:00
Thu
Cycle Energy 45 Min 09:30 - 10:15
Body Pump 60 Min 19:00 - 20:00
Body Balance 45 Min 20:15 - 21:00
Thu
Functinal Training 4 18:00 - 18:45
Yoga 75 Min 12:15 - 13:30
Fri
Body Combat 60 Min 09:30 - 10:30
Fri
Body Pump 60 Min 10:30 - 11:30
Body Pump 60 Min 18:30 - 19:30

19 August 2018 - 24 August 2018