06:0007:0008:0009:0010:0011:0012:0013:0014:0015:0016:0017:0018:0019:0020:00
Sun
Cycle Energy 45 Mins 08:30 - 09:15
Body Pump 60 Mins 09:30 - 10:30
Sun
Metapwr 09:00 - 09:30
Mon
Bootcamp 60 Min 09:30 - 10:30
Mon
Kettlebells Tech 12:30 - 13:15
Cycle Energy 45 Mins 18:00 - 18:45
Gentle Circuit 60 Mi 11:15 - 12:15
Zumba 60 Min 17:45 - 18:45
Metafit 30 Min 19:00 - 19:30
Metapwr 19:35 - 20:05
Tue
Metapwr 07:00 - 07:30
Gentle Aerobics 60 M 13:00 - 14:00
Body Combat 17:45 - 18:45
Metafit 30 Min 18:45 - 19:15
Pilates 60 Mins 19:15 - 20:15
Tue
Cycle Energy 30 Mins 18:00 - 18:30
Aquafit 45 Mins 09:00 - 09:45
Aquafit 45 Mins 19:15 - 20:00
Wed
Body Pump 60 Mins 06:15 - 07:00
Gentle Circuit 60 Mi 13:45 - 14:45
Metapwr 17:15 - 17:45
Boxing Circuit 18:00 - 19:00
Wed
Cycle Energy 45 Mins 09:30 - 10:15
Cycle Energy 45 Mins 19:15 - 20:00
Thu
Cycle Energy 45 Mins 18:00 - 18:45
Thu
Metafit 30 Min 18:50 - 19:20
Pilates 60 Mins 10:00 - 11:00
Aquafit 45 Mins 08:45 - 09:30
Fri
Gentle Circuit 60 Mi 11:30 - 12:30
Fri
Yoga 45 Min 09:30 - 10:45

19 August 2018 - 24 August 2018